1 juni 2018

Gör dig osynlig för myggen: Här är bästa portabla myggskyddet 2018

Låt inte myggen sätta stopp för dina planer. Vare sig du vandrar i fjällen, tältar i skogen eller myser på bryggan kan du hålla de oinbjudna snyltgästerna på avstånd med ett effektivt myggskydd.

Naturen ska upplevas – inte överlevas

i Sverige är vi lyckligtvis mer förskonade från myggrelaterade sjukdomar än i varmare länder, men vissa sjukdomar finns även i Norden. Både ockelbosjuka och harpest kan spridas till människor och utöver det finns även en rad myggrelaterade sjukdomar som kan drabba våra husdjur och kreatur. Men naturen ska upplevas, inte överlevas. 

– Alla modeller av Thermacell fungerar i princip likadant och är vetenskapligt testade att skydda effektivt mot otaliga myggarter, säger Anna Järvholm på Acreto.  

Så här fungerar myggskyddet

Thermacell skapar en myggfri skyddszon på upp till 20 kvadratmeter. När apparaten slås på frigörs ett giftfritt och luktlöst medel som desorienterar myggen och hindrar de från att sticka dig. Du slipper kleta kemikalier på kroppen och behöver inte aldrig överväga att stanna inomhus istället.

Nya fördelar med Thermacell MR300:

  • Ergonomiskt handtag
  • Styr enheten med en hand
  • Förbättrad grill för bättre spridning

Besök www.myggjavlar.se för fler tips och information om effektiva myggskydd!

Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/goer-dig-osynlig-foer-myggen-haer-aer-baesta-portabla-myggskyddet-2018-2438183