1 maj 2020

Myggfri sommar tack vare Thermacell Surround!

Acreto lanserar nu Thermacell Surround, en enkel produkt som ger dig ett effektiv skydd mot mygg och knott på din uteplats. Den är lätt att installera och smälter lätt in i din trädgård. Med denna unika produkt kommer du få härliga mygg- och knottfria sommarkvällar att minnas.

– Detta är en av årets nyheter från Thermacell som är utvecklad för att förenkla vardagen ytterligare. Vi jobbar kontinuerligt för att ge våra konsumenter marknadens bästa mygg- och knottskydd. Av den anledningen är det är extra roligt att nu kunna erbjuda denna nya produkt, som är ger dig möjligheten till att “bygga ut” din myggfria zon, säger Nina Hagman, Marknadschef på Acreto.

Ett lättanvänt myggskydd för utomhusbruk
Nyheten Thermacell Myggskydd Surround ger ett effektivt skydd mot mygg och knott på din uteplats.  Det bästa med denna produkt är att du enkelt kan utöka skyddszonen med fler enheter för optimalt resultat. Placera ut önskat antal enheter med ca 4,5 m avstånd så att du täcker hela din uteplats.

Lika effektiv som alla Thermacell-produkter
Liksom alla modeller från Thermacell drivs Thermacell Surround av en gaspatron som värmer upp en matta med myggmedel, varvid det skapas en skyddszon på ca 20m2 per enhet. När apparaten slås på frigörs ett luktlöst medel som desorienterar myggen och hindrar de från att sticka dig. 

Effektiv som få!
Med Thermacell kan du vistas utomhus utan att besväras av mygg. Du slipper krämer, roll-ons och sprayer som både klibbar, kliar och är mer eller mindre verkningslösa när de absorberas i huden. Thermacell är oslagbart effektiv, därför har vi Nöjd kundgaranti. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Thermacell Surrounds förpackning innehåller 2 st enheter Thermacell Surround, 2 st vägghållare och 2 st spett för val av montage på mark eller vägg samt gas/mattor för 24 timmars skydd.

För närmsta återförsäljare av Thermacell-produkter besök myggjävlar.se eller köp direkt i vår webbshop.
För mer information om Thermacell och våra andra mygglösningar besök www.myggjävlar.se

Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/myggfri-sommar-tack-vare-thermacell-surround-2995413