16 maj 2018

“Myggjävlar” sticker ut på Sverigeturné!

Allt tyder på att 2018 blir ett myggår att minnas. För att dokumentera och samtidigt passa på att hjälpa till i kampen mot myggen lastar företaget bakom ”Myggjävlar” bilen full av myggskydd och beger sig ut… Turnén går till ett av norra Europas myggtätaste länder – vårt eget Sverige. 

Att säga att mygg inte lämnar någon oberörd är knappast att överdriva. Den populära Facebook-sidan Myggjävlar har för närvarande över 80 000 följare och en sak har de alla gemensamt; de avskyr verkligen mygg. 

Vi har under åren fått höra berättelser om de som tvingats sälja sina hus och om människor som inte kunnat vistas utomhus på grund av de blodsugande insekterna.
-Det är dessa historier vi vill lyfta, med förhoppning att även kunna hjälpa de som är fast i myggornas våld, säger Nina Hagman, marknadschef på Acreto.   

För hur ser det egentligen ut i de mest mygginfesterade städerna i Sverige? Hur ser det ut hemma hos dig? Vi har bestämt oss för att resa landet runt och lyssna på era berättelser. Med hjälp av en vanlig mobilkamera hoppas vi fånga möten som berör.     

Avsnitten kommer du att hitta på populära videodelningssajter, på webben och i våra sociala kanaler. Bokade orter: Västerlanda, Vikbolandet, Skogstorp, Bergshamra, Kramfors och Umeå. Vill du att vi besöker just din kommun eller stad? Hör av dig till oss så kanske vi kommer och knackar på. 

Konceptet “Myggjävlar” är utvecklat av Acreto i Göteborg som marknadsför myggskydd från Mosquito Magnet och Thermacell. För vidare kontakt, hör av dig till någon av våra presskontakter nedan.
Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/myggjaevlar-sticker-ut-paa-sverigeturne-2378028