Bästa myggfångaren 2023

Sitter du också i kvällssolen och plågas av myggor? Letar du efter det bästa myggfångaren och vill veta vad tidningar, experter och vanliga konsumenter tycker är bäst i test? Då har du kommit helt rätt! Oavsett om du ska ha en enkel eller större myggfångare, har vi läst och samlat alla aktuella tester så du får det bästa myggskyddet.

Vi har också som vanligt lyssnat på vad de svenska konsumenterna tycker om sina myggfångare för att få myggfritt. Allt har vi sedan sammanställt på denna sida, så att du enkelt ska kunna köpa rätt myggfälla direkt och undvika jobbiga och kostsamma felköp.

I detta test listar vi de två bästa myggfångarna. En mindre och billigare myggmaskin som är perfekt för terrassen eller utflykten och en större dyrare för dig med en stor tomt med mycket mygg. De är effektiva och gör det behagligare att stå ute under sommarkvällarna eftersom de effektivt kan locka till sig myggorna och avsluta deras framtågande. Båda testvinnarna fungerar för både mygg och knott. Läs mer här nedan!

Bäst i test guiden har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

 

 

Mosquito Magnet

Thermacell – Bäst i test

Thermacell MR300 är ingen myggfångare i dess klassiska bemärkelse utan är mer av ett portabelt myggskydd. Den passar därför väldigt bra till balkongen eller till dig som är ute i naturen på picknic och så vidare. Thermacell MR300 har en butangaspatron som värmer upp en typ av matta vilket frigör ett ämne som myggor avskyr, vi människor känner dock ingen doft. Ämnet är Pralletrin och är godkänt av Kemikalieinspektionen. Dock så ska medlet inte andas in, så det gäller att hålla små händer borta.

Bäst i test guiden har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

 

Thermacell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *