Bästa Myggfångare: Dessa fångar och dödar myggen

Fått nog med mygg? Vi tittar närmare på de bästa myggfångarna 2023 som dödar hela myggbestånd även på lite större tomter, samt en titt på enklare och portabla myggskydd.

Både myggfångare tillsammans med myggskydd kan ge väldigt bra effekter på skogstomter, sjötomter eller andra platser där mycket mygg finns.

Myggfångarna kallas även myggdödare och klarar av att locka till sig och döda ett stort antal mygg varje dag. Genom att börja i god tid på säsongen kan man i många fall helt eliminera problemet med mygg och knott även på väldigt stora tomter.

Vi kommer här gå in närmare på de bästa myggfångarna som har möjligheten att i princip helt rensa din tomt och närliggande område på mygg. Vi kommer även ge fler tips på hur du kan skydda dig mot mygg under sommaren.

Testat.nu har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

Mosquito Magnet

Thermacell – Rekommenderas

Thermacell Mini Halo fungerar precis som andra Thermacell-produkter genom att avge ett för människan luktfritt medel som stöter bort mygg på ett väldigt bra sätt. Produkter använder sig av patroner i kombination av myggmedelsmattor som säljs som refillpaket och fungerar till alla Thermacell-produkter.

Testat.nu har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

Thermacell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *