Hade du stora problem med mygg förra sommaren? Det är hög tid att börja förbereda sin myggfångare inför vår- och sommarsäsongen 2023. Så fort temperaturen når sina stadiga 10 grader börjar myggen flyga. När man väl sett första myggan är det läge att starta upp myggfångaren och på så sätt utrotar man myggpopulationen innan den tagit fart.

Blodtörstiga mygg är för många familjer en mardröm varje sommar. När det är som värst går det inte att vistas utomhus även med sol mitt på dagen. Det bästa är att investera i en myggfångare som effektivt kollapsar hela myggsamhällen inom några veckor.

Nedanför hittar du marknadens bästa myggfångare baserat på oberoende tester, produktrecensioner och kundrecensioner. Testvinnare är myggmaskiner med gasol som klarar av att utrota myggpopulationer upp till 4 000 m². Undvik däremot billiga sådana då dessa inte alls levererar vad de lovar.

Inspecto har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

 

 

Mosquito Magnet

Effektiva myggskydd för både utomhus och inomhus

Är du redo för myggsäsongen 2023? Det mest klassiska myggskyddet är vanlig myggolja i form av spray eller roll-on, men på senare år har det även kommit andra tekniker som är effektiva.

Thermacell myggskydd är det senaste som har kommit ut på marknaden och som också anses av många vara det bästa myggskyddet. Det finns flera anledningar till detta, men framförallt är det smidigt, skapar en skyddszon för flera personer, har snabb effekt och du slipper smörja in dig med olika medel.

Här presenterar vi det bästa myggskyddet på marknaden, baserade på oberoende testresultat, kundrecensioner, funktioner, egenskaper och prisvärde.

Inspecto har testat myggskydd och här är resultatet: Läs hela testet här:

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *